Om

Här kan du läsa om oss och våra erfarenheter av yoga.

Yoga Löddeköpinge

My Erdfelt 

Viryayoga 200h, Yinyoga 50h, Global Yoga Nidra 10h, Yoga Nidra 30 h, diplomerad instruktör i MediYoga och certifierad sound healer.

Jag heter My och driver tillsammans med Linda studio samadhi på WellnessHouse. För mig är yoga en samling redskap för att nå stillhet, närvaro och tillgång till mitt inre.

Jag har min grund i viryayogan som är en form av dynamisk hatha yoga. Viryayogan kombinerar de kunskapsbaserade västerländska perspektiven med det holistiska och de andliga österländska perspektiven.

Min yogaundervisningsstil kan beskrivas som en kombination av en individuell guidning utifrån anatomi och en uppmuntran om att lyssna och ha tillit till den egna kroppen. För mig är det viktigt att yoga utförs på ett hållbart och hälsosamt sätt. Mina klasser har ofta inslag av yogisk filosofi och meditation.

Linda Jonsson

Yoga adds years to your life, and life to your years – Alan Finger

Jag heter Linda Jonsson och är en av yogalärarna som driver yogastudion på WellnessHouse. Jag brinner för hälsofrågor både när det gäller fysisk och mental hälsa. Yoga kan vara stärkande för kroppen men även ett sätt att slappna av, få nya krafter och dela en gemenskap med andra. I vår stressade värld blir det allt viktigare med meditation och återhämtning för att hitta balans i livet. Även en kort rutin varje dag är bättre än ingenting alls.

Yoga is not about touching your toes. It’s about what you learn on your way down. – Judith Hansson Lasater

Alla kan yoga. Det finns en yogaform för alla oavsett ålder, kroppstyp eller rörlighet. Fysisk aktivitet och återhämtning är bra för alla. Det finns alltid ett sätt att modifiera yogapositionerna. Yoga handlar inte om prestation. För mig handlar yoga om att hitta sin inre potential. Alla har vi olika individuella förutsättningar och kan utvecklas utifrån det.

Jag är utbildad yogalärare inom ISHTA och RYT 500 certifierad via Yoga Alliance. ISHTA står för Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda och är en yogaform anpassad efter varje individs förutsättningar. Jag har även fördjupat mina kunskaper inom yinyoga, restorative yoga, meditation, barnyoga, breathwalk, yoga nidra och gravidyoga.