Om

Yoga Löddeköpinge
Fotograf Leo

My Erdfelt 

Viryayoga 200h, Yinyoga 50h och diplomerad instruktör i MediYoga

Jag heter My och driver tillsammans med Linda studio samadhi på WellnessHouse. För mig är yoga en samling redskap för att nå stillhet, närvaro och tillgång till mitt inre.

Jag har min grund i viryayogan som är en form av dynamisk hatha yoga. Viryayogan kombinerar de kunskapsbaserade västerländska perspektiven med det holistiska och de andliga österländska perspektiven.

Min yogaundervisningsstil kan beskrivas som en kombination av individuell guidning utifrån anatomi och en uppmuntran om att lyssna och ha tillit till den egna kroppen. För mig är det viktigt att yoga utförs på ett hållbart och hälsosamt sätt. Mina klasser har ofta inslag av yogisk filosofi och meditation.

Linda Jonsson

Yoga adds years to your life, and life to your years – Alan Finger

Jag heter Linda Jonsson och är en av yogalärarna som driver yogastudion på WellnessHouse. Jag brinner för hälsofrågor både när det gäller fysisk och mental hälsa. Yoga kan vara stärkande för kroppen men även ett sätt att slappna av, få nya krafter och dela en gemenskap med andra. I vår stressade värld blir det allt viktigare med meditation och återhämtning för att hitta balans i livet. Även en kort rutin varje dag är bättre än ingenting alls. 

Yoga is not about touching your toes. It’s about what you learn on your way down. – Judith Hansson Lasater

Alla kan yoga. Det finns en yogaform för alla oavsett ålder, kroppstyp eller rörlighet. Fysisk aktivitet och återhämtning är bra för alla. Det finns alltid ett sätt att modifiera yogapositionerna. Yoga handlar inte om prestation. För mig handlar yoga om att hitta sin inre potential. Alla har olika individuella förutsättningar och kan utvecklas utifrån det.

Jag är registrerad yogalärare hos Yoga Alliance RYT 200. Min grundutbildning inom hatha, vinyasa och restorative gick jag för Bengt och Monica Ljungkvist. Under det senaste året har jag vidareutbildat mig inom ISHTA (genom Kavi Yogiraj Alan Finger, Sarah Platt Finger, Katrina Repka, Mona Anand, Hillevi Borga, Karin Hilmarch m fl.) Jag är snart färdig ISHTA-certifierad yogalärare RYT 500. Jag har även fördjupat mina kunskaper inom yinyoga (genom Ulrica Norberg, Karin Thyr Eriksson och Sofia Hillbom) restorative yoga (genom Magdalena Mecweld), postnatal yoga (genom Ulrica Friberg), core strenght anatomy (genom Sadie Nardini), ISHTA meditation (genom Alan Finger, Sarah Platt Finger och Peter Ferko) samt barnyoga (genom Angelica Henriksson). Just nu går jag en breathwalk-utbildning för Camilla Lund Elander.