Om

Vi som driver studio samadhi heter Linda och My och har tillsammans en djup och bred erfarenhet av yoga, både genom egen praktik och genom de olika yogalärarutbildningar vi gått. Vi brinner för att tillgängliggöra yogan så att fler får ta del av dess värdefulla verktyg. Här kan du läsa mer om oss och vad våra deltagare sagt om oss.

MY ERDFELT

Viryayoga 200h, Yinyoga 50h, Global Yoga Nidra 10h, Yoga Nidra 30 h, diplomerad instruktör i MediYoga och certifierad sound healer.

För mig är yoga en samling redskap för att nå stillhet, närvaro och tillgång till mitt inre. Jag har min grund i viryayogan som är en form av dynamisk hatha yoga. Viryayogan kombinerar de kunskapsbaserade västerländska perspektiven med det holistiska och de andliga österländska perspektiven.

Min yogaundervisningsstil kan beskrivas som en kombination av en individuell guidning utifrån anatomi och en uppmuntran om att lyssna och ha tillit till den egna kroppen. För mig är det viktigt att yoga utförs på ett hållbart och hälsosamt sätt. Mina klasser har ofta inslag av yogisk filosofi och meditation.

Yinyoga meditation Löddeköpinge om oss
om oss

LINDA JONSSON

Jag brinner för hälsofrågor både när det gäller fysisk och mental hälsa. Yoga kan vara stärkande för kroppen men även ett sätt att slappna av, få nya krafter och dela en gemenskap med andra. I vår stressade värld blir det allt viktigare med meditation och återhämtning för att hitta balans i livet. Även en kort rutin varje dag är bättre än ingenting alls.

Alla kan yoga. Det finns en yogaform för alla oavsett ålder, kroppstyp eller rörlighet. Fysisk aktivitet och återhämtning är bra för alla. Det finns alltid ett sätt att modifiera yogapositionerna. Yoga handlar inte om prestation. För mig handlar yoga om att hitta sin inre potential. Alla har vi olika individuella förutsättningar och kan utvecklas utifrån det.

Jag är utbildad yogalärare inom ISHTA och RYT 500 certifierad via Yoga Alliance. ISHTA står för Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda och är en yogaform anpassad efter varje individs förutsättningar. Jag har även fördjupat mina kunskaper inom yinyoga, restorative yoga, meditation, barnyoga, breathwalk, yoga nidra och gravidyoga.

Sagt om oss

”Yogan har hjälpt mig med mina sömnproblem. Efter varje klass sover jag gott hela natten.”

Deltagare
MediYoga

”Magisk avslappning och återhämtning. Det är en glädje att få vara på dina klasser.”

Deltagare
Sound Healing

”Yogan har hjälpt mig att hantera mina tankar och känslor. Det har gett mig ett större lugn.”

Deltagare
Yinyoga