Workshops

Här hittar du våra olika workshops och temaklasser som vi erbjuder.

Minikurs: ACT och Yinyoga

Datum: 3 lördagar: 28/5, 4/6 och 11/6 kl. 9.00-10.15
Pris: 540kr
Lärare: Camilla

ACT är en förkortning för Acceptance and Commitment therapy. I kombinationen ACT och Yoga möts modern beteendeterapi och tusenårig yogafilosofi.

Med utgångspunkt i yinyogans inbjudan till stillhet och grundning kommer vi se närmare på några av de grundläggande tankarna i ACT. Med huvudfokus på medveten närvaro, kärnvärden och acceptans kommer vi att experimentera med lättillgängliga tankeövningar i kombination med yinyoga och restorative. Varje pass avslutas med en Yoga Nidra.

Observera att anmälan är bindande och betalning sker via faktura.


Minikurs: Gentle flow & yin

Datum: 3 tisdagar: 31/5, 7/6 och 14/6 kl. 19-20.15
Pris: 540kr
Lärare: My

Gentle flow är en mjukare form av flödande hathayoga som passar dig som är nybörjare eller dig som föredrar ett lugnare tempo. Vi utför stärkande positioner, stretch, olika andningsövningar och meditation. Yogan utövas stående, sittande och liggande. Alternativ ges för att du ska kunna anpassa yogan efter dina behov. Flödena kombineras med yinyoga där vi stannar lite längre i positionerna och utforskar vad som händer när vi bjuder in stillhet.

Observera att anmälan är bindande och betalning sker via faktura.


Minikurs: Yoga och intervallöpning

Datum: 3 torsdagar: 2/6, 9/6 och 16/6 kl. 19.00-20.30
Pris: 540kr
Lärare: Linda
Plats: Samling vid utegymmet på Dösjebros idrottsplats. Medtag yogamatta och filt.

Ta chansen att testa intervallöpning tillsammans med andra! 

Intervallöpning är ett kul sätt att träna för oss som gillar variation. Alla kan delta på sin egen nivå. Du springer eller går så mycket du orkar. Intervaller ger bra effekt på syreupptagningsförmågan och konditionen på kort tid. När du springer tillsammans med andra kan du få pepp och motivation på ett annat sätt än när du ger dig ut själv i löpspåret. Yogans kombination av rörlighet, avslappning och andningsteknik är ett utmärkt komplement till din löpträning. 

Klassen inleds med yogaövningar för att få upp värmen och mjuka upp höfter, lår och ryggrad. Sen går vi tillsammans upp till Karaby backar. Under promenaden använder vi andningstekniker från breathwalken för att förbereda för löpning. Sen springer vi några intervaller upp för backen tillsammans. Efter intervallerna går vi gemensamt ner och använder oss av en andningsteknik för att få ner pulsen och få kroppen att återhämta sig. Passet avslutas med stretchande yogaövningar och avslappning.

Observera att anmälan är bindande och betalning sker via faktura.