Workshops

Utöver våra schemalagda klasser bjuder vi in till workshops med olika teman.

Yoga Nidra & Sound Healing Fullbokad!

Datum: Fredag 8/12 kl. 17.00-18.00
Pris: 250 kr
Lärare: My Erdfelt

Yoga Nidra är en guidad avslappning som vägleder dig in i gränslandet mellan vakenhet och sömn. Ljudet av kristallskålar tar dig sen djupare in i det meditativa tillståndet där spänningar kan lösas upp och återhämtning ske.

Välkommen till en klass där du inte behöver göra något, utan bara lägga dig ner och ta emot läkning.

Ta gärna med dig en extra tröja så du inte blir kall eftersom du kommer ligga ner hela klassen.


Full Moon: Sätt din intention

Datum: Onsdag 27/12 kl. 19.00-20.30
Pris: 250 kr
Lärare: My Erdfelt

Med fullmånens energi bjuds du in till en stund på yogamattan där vi summerar året som gått och sätter intentionen för 2024.

Dynamisk yoga i den mjuka månhälsningen följs av en shakingmeditation som hjälper oss att släppa taget om det vi inte längre behöver bära på. Vi varvar sedan yinyoga med skrivövningar som hjälper oss att hitta klarhet och riktning.

Passar dig som yogat tidigare.


Flow & Restore: För kärlek och medkänsla

Datum: Fredag 29/12 kl. 17.00-18.30
Pris: 250 kr
Lärare: Linda Jonsson

Välkommen till en klass där du har gott om tid att känna in från hjärtat och ge dig själv både rörelse och återhämtning. Temat är självkärlek och medkänsla till andra.

Klassen börjar med en hathayoga där vi rör oss från liggande till olika sittande och stående positioner. Vi arbetar med att öppna upp framförallt kring bröstrygg och hjärta för att lätta på fysiska och emotionella spänningar. Vi länkar samman positionerna i ett dynamiskt flöde synkroniserad med andetaget. Klassen avslutas med en restorativeyoga där vi bygger upp med bolster och filtar för att kroppen ska få stöd att slappna av.

Passar alla nivåer.


Release & Let Go: Yoga med pressur

Datum: Lördag 6/1 kl. 10.00-11.30
Pris: 250 kr
Lärare: My Erdfelt

Välkommen till en klass där vi skapar lätt pressur med boll för att nå djupare in i kroppens mjuka vävnad kring ländryggen och höfterna. En djup och effektiv metod för att släppa spänningar på djupet.

Vi varvar pressur med stillsam yinyoga och mjuka dynamiska flöden.

Passar alla nivåer.