Bra att veta

Bra att veta inför klassen

Kom gärna i god tid innan klassen börjar så att du hinner varva ner. Vi öppnar salen ca 15 minuter innan klassen börjar. Vi låser ytterdörren 5 minuter innan klassen börjar. Inga sena insläpp sker.

Vi praktiserar yoga i mjuka kläder. Ta gärna med egen matta och de props (filt, klossar och bälte) du behöver. Har du inte matta och props finns det att låna eller köpa.

Bra att veta efter klassen

Stanna gärna kvar en stund och meditera eller bara njut av stillheten med en kopp te.

Yoga sker på egen risk

Studio samadhi tar inte ansvar för eventuell skada. Om du har sjukdom, skador, är gravid eller liknande rådgör gärna med din läkare innan du praktiserar yoga. Meddela även klassens yogalärare innan passet börjar så att hen kan ge dig vägledning. På så vis kan du också anpassa yogan efter dina individuella förutsättningar.

FaR – Fysisk aktivitet på recept

FaR® står för Fysisk aktivitet på recept och är en arbetsmetod för att främja fysisk aktivitet. Ett FaR kan förskrivas av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter eller annan legitimerad vårdpersonal. Studio samadhi är utbildad FaR-aktör och erbjuder dig med fysisk aktivitet på recept 10% rabatt på MediYoga. Läs mer om vad FaR innebär.

Wellnesshouse Löddeköpinge