Företagsyoga

Som företag kan du boka egna klasser för dina medarbetare där du själv bestämmer tid och antal gånger. Vi kan erbjuda företagsyoga på er arbetsplats, online eller i vår rogivande yogasal på WellnessHouse i Löddeköpinge.

Vill du börja eller avsluta konferensen, eventet eller kick-offen med en timmes yoga? Yoga kan vara ett perfekt sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. Företagsyoga kan vara ett bra sätt att skapa fokus inför en planeringsdag eller som en trevlig aktivitet tillsammans som stärker gemenskapen. Regelbunden yoga på arbetsplatsen kan också vara en bra aktivitet i det hälsofrämjande arbetet för dina anställda.

Är du intresserad av företagsyoga bokar vi i samråd med er en enskild klass eller flera återkommande klasser. Priset på företagsyoga varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser. Ni väljer om yogan ska hållas hos er, online eller i vår rogivande yogastudio på WellnessHouse. Yogamattor och yogatillbehör finns att låna.

Det finns många olika former av yoga, här kan du läsa mer om de yogaformer vi erbjuder. Är du osäker på vilken yogaform du ska välja kan du höra av dig till oss så skapar vi tillsammans ett upplägg utifrån era behov och förutsättningar.

Boka tid: info@studiosamadhi

företagsyoga