Priser & villkor

Priser

ORDINARIE
SCHEMA
HALV TERMIN
(8 GGR)
HEL TERMIN
(16 GGR)
1 yogaklass1 500 :-2 700:-
2 yogaklasser2 400:-4 800:-

Hel och halv termin
Helterminspriserna är rabatterade med 10% jämfört med två halvterminsklasser.

2 yogaklasser med 20% rabatt
Väljer du att gå 2 gånger i veckan får du 20% rabatt samt att du i mån av plats kan gå fritt på alla veckans ordinarie klasser.

Drop-in
I mån av plats erbjuder vi drop-in för 200:- på alla klasser på ordinarie schema.

FaR – Fysisk aktivitet på recept
Med FaR får du 10% rabatt på vår MediYoga.

ÖVRIGTTILLFÄLLENPRIS
PT-klass3 x 60 min
5 x 60 min
10 x 60 min
2 250:-
3 650:-
7 000:-
PT-duoEtt tillfälle 60 min900:-
Yoga för vännerBeror på gruppens storlek
FöretagsyogaBeror på antal tillfällen och gruppens storlek
Spädbarnsmassage5 tillfällen1200:- Massageolja, kurskompendium och fika ingår.

Villkor för avbokning och återbetalning

Terminen
Anmälan till vår yoga är bindande. Behöver du avboka enstaka yogaklasser under terminen erbjuder vi dig att ta igen dessa vid ett annat tillfälle i mån av plats. Detta gäller enbart på klasser i vårt ordinarie schema och inom perioden du betalat för. Du behöver då avboka din plats senast tre timmar innan klassen börjar.

Om du på grund av sjukdom inte kan närvara på studion under terminen du betalat för ber vi om ett läkarintyg som bekräftar detta för att avboka din plats med återbetalning av resterande tillfällen.

Bokningar till terminen betalar du via faktura. Fakturan skickas till dig när klassen har fått tillräckligt många anmälda deltagare, därför kan det ibland dröja innan du får din faktura. Om det en vecka innan terminsstart är för få anmälda på en klass har Studio samadhi rätt att ställa in den. Du blir då erbjuden att delta i en annan klass eller avboka din plats kostnadsfritt.

Workshops
Bokningar till workshops är bindande men inte personliga. Betalning sker via faktura eller swish. Om du på grund av sjukdom inte kan närvara ber vi om ett läkarintyg som bekräftar detta för att avboka din plats med återbetalning. Studio samadhi har rätt att avboka workshops fyra dagar innan utsatt tid om antalet anmälda är för få. Då återbetalas hela avgiften.

Drop-in
Bokningar till drop-in betalas med swish på plats. Du kan avboka din plats senast tre timmar innan klassen börjar. Sen eller utebliven avbokning kan debiteras.

Yoga priser villkor