Priser & villkor

Här hittar du våra priser och villkor för yoga på ordinarie schema, spädbarnsmassage och mammaträning samt våra workshops och event.

Priser för terminen

Priserna avser yogaklasser i studion på ordinarie schema för terminen.

KlassHalv termin (8 ggr)Hel termin (16 ggr)Drop-in
En yogaklass1 400:-2 650:- (5% rabatt)200:-
Två yogaklasser2 240:- (20% rabatt)4 480:- (20% rabatt)I mån av plats kan du gå fritt
på alla ordinarie klasser

Spädbarnsmassage & mammaträning

Spädbarnsmassagen omfattar 6 tillfällen och kostar 1200 kr. Massageolja, kurskompendium och fika ingår. Mammaträningen utomhus betalar du per gång eller via klippkort som enbart gäller för mammaträningen:

1 gång 95 :-
Klippkort 5 gånger 450 :-
Klippkort 10 gånger 850 :-

Villkor för avbokning och återbetalning

Terminen
Anmälan till vår yoga är bindande. Behöver du avboka enstaka yogaklasser under terminen erbjuder vi dig att ta igen dessa vid ett annat tillfälle i mån av plats. Detta gäller enbart på klasser i vårt ordinarie schema och inom perioden du betalat för. Du behöver då avboka din plats senast tre timmar innan klassen börjar.

Om du på grund av sjukdom inte kan närvara på studion under terminen du betalat för ber vi om ett läkarintyg som bekräftar detta för att avboka din plats med återbetalning av resterande tillfällen.

Bokningar till terminen betalar du via faktura. Fakturan skickas till dig när klassen har fått tillräckligt många anmälda deltagare, därför kan det dröja innan du får din faktura. Om det en vecka innan terminsstart är för få anmälda på en klass har Studio samadhi rätt att ställa in den. Du blir då erbjuden att delta i en annan klass eller avboka din plats kostnadsfritt.

Workshops och temaklasser
Bokningar till workshops och temaklasser är bindande men inte personliga. Betalning sker via faktura eller swish. Om du på grund av sjukdom inte kan närvara ber vi om ett läkarintyg som bekräftar detta för att avboka din plats med återbetalning. Studio samadhi har rätt att avboka workshops och temaklasser fyra dagar innan utsatt tid om antalet anmälda är för få. Då återbetalas hela avgiften.

Drop-in
Bokningar till drop-in betalas med swish på plats. Du kan avboka din plats senast tre timmar innan klassen börjar. Sen eller utebliven avbokning kan debiteras.

priser villkor yoga löddeköpinge