Privat klass

Vi erbjuder privata yogaklasser, unikt utformade efter dina behov och förutsättningar. Här hittar du information om vilka olika alternativ vi erbjuder för privat klass hos oss.

Personlig yoga

Personlig yoga är en form av privat klass som passar dig som är nybörjare och vill komma igång med din praktik eller dig som är van yogi men vill ta din praktik ett steg längre. Vi ger dig möjlighet att utvecklas inom såväl asana, pranayama och meditation. Privata yogaklasser erbjuder vi både i yogastudion på WellnessHouse och online.

Boka tid: info@studiosamadhi.se


Duo – Personlig yoga för två

Duo passar dig som vill utöva privat klass i form av yoga eller meditation med en personlig yogalärare tillsammans med någon du bryr dig om. Yoga tillsammans med din vän, partner, kollega eller ditt barn! 

Vi lägger upp en plan utifrån era behov och förutsättningar. Vill ni göra roliga övningar i par som utmanar i balans och styrka? Behöver du och din partner hitta andningsövningar och avslappning innan eller efter graviditet? Vill ni lära er att meditera? Finns det ett behov av att arbeta med nacke, axlar eller rygg? Vill ni lära er en ny yogaform, veta mer om yogafilosofi, andning eller finslipa på någon teknik? Känns det helt enkelt bättre att yoga tillsammans med en trygg person istället för i grupp? Tillsammans skapar vi något som kan inspirera och motivera just er.  

Tillsammans tar ni er mot ett gemensamt mål vilket gör det roligare och lättare att hålla i träningen. När du bestämmer en tid tillsammans med någon, är det större sannolikhet att träningen blir av och det blir ett billigare alternativ per person jämfört med personlig träning. 

Boka tid: info@studiosamadhi.se


Yoga för vänner

Samla dina vänner och landa in i en härlig stund på yogamattan tillsammans. Vi skapar en klass utifrån era behov och önskemål. Kanske en stillsam återhämtande after work, en flödande energigivande söndagsmorgon eller kanske en bra start på möhippan? Yoga för vänner erbjuder vi både i yogastudion på WellnessHouse och på andra ställen. Hör av er så skapar vi just det ni behöver. Priset varierar beroende på storlek på gruppen.

Boka tid: info@studiosamadhi.se

privat klass yoga