Gravid

Gravidyoga

Ge tid och utrymme till dig själv under graviditeten. Lär dig att vara närvarande och uppmärksam på förändringar i kroppen och på det växande livet inom dig. Skapa styrka både fysiskt och mentalt!

Fysiska och hormonella förändringar under graviditeten kan vara ansträngande. Ju mer balans du har kroppsligt och mentalt desto bättre förutsättningar ger du dig själv för att hantera graviditeten och förlossningen. Gravidyoga kan hjälpa dig att må bättre och hålla kroppen i form. 

Vi fokuserar på yogaövningar som ger närvaro och ny kraft. Vi arbetar med bäckenbottenträning och yogapositioner anpassade efter den gravida kroppen. Besvär såsom ryggvärk, foglossning, illamående och sömnbesvär kan förebyggas och lindras. Du kommer få lära dig återhämtande tekniker (restorative) och andningstekniker (pranayama) för att kunna slappna av. Du får också vara en del av en gemenskap där du har möjlighet att dela erfarenheter och tankar med andra.  

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. Du är välkommen oavsett vilken graviditetsvecka du befinner dig och om du är nybörjare eller van yogi.

gravidyoga löddeköpinge

Start våren 2022.
Anmäl intresse: info@studiosamadhi.se


PT-yoga för gravida

Vi erbjuder privata, personliga yogaklasser för dig som är gravid. Klassen utformas efter dina behov och förutsättningar. Utifrån dina önskemål kan vi arbeta med stärkande övningar med bäckenbottenträning och yogapositioner anpassade efter den gravida kroppen. Besvär såsom ryggvärk, foglossning, illamående och sömnbesvär kan förebyggas och lindras. Du kan få lära dig återhämtande tekniker (restorative) och andningstekniker (pranayama) för att kunna slappna av. Det finns också möjlighet att väva in tekniker från Föda utan rädsla som är en metod där målet är att du ska kunna föda i trygghet. Ju mer balans du har kroppsligt och mentalt desto bättre förutsättningar ger du dig själv för att hantera graviditeten och förlossningen. Gravidyoga kan hjälpa dig att må bättre och hålla kroppen i form. 

Privata yogaklasser kan erbjudas både i yogastudion på WellnessHouse och online.

Ett tillfälle x 60 min 700:-
Fem tillfällen x 60 min 3250:-
Boka tid: info@studiosamadhi.se