Workshops & event

Temaklass: After work

Datum: Fredag 19/3
Tid: 17.00-18.30
Lärare: My

Pris: 200:-
Betalas på plats med swish

Släpp arbetsveckan som varit och landa in i stillhet för att välkomna och omfamna helgen. Ge dig själv tid att vända blicken inåt. Ge dig en stunds värdefull vila. Ge dig själv möjlighet att fylla på med kraft så att du har mer att ge åt andra. 

Låt dig guidas genom yinpositioner som kombineras med mjuka, långsamma och inkännande flöden. Vila i närvaron och låt känslan av lugn och tillit stegvis få växa inom dig. Den här kvällen är för dig som behöver landa och varva ner.

Passar alla oavsett tidigare erfarenhet.


Hathaflow – fördjupa din praktik

Datum: Måndag 29/3
Tid: 19.00-20.15
Lärare: Linda

Pris: 180:- Betalas med swish på plats

Klassen riktar sig till dig som vill fördjupa din yoga både när det gäller filosofi och praktik. Klassen kommer ha ett yogafilosofiskt tema och innehålla yogapositioner som utmanar lite extra. Det är en 75-minuters klass med sköna hathaflöden som avslutas med meditation och avslappning.


Två dagar med härlig påskyoga

Datum: 1/4 och 2/4
Skärtorsdag kl. 17.00-18.30
Långfredag kl. 10.00-11.30

Lärare: My

Pris: En klass 200:- eller båda för 350:-
Betalas på plats med swish

Bokning görs via mejl till: my@studiosamadhi.se

Yin på skärtorsdagen

Inled påskhelgen med att varva ner, hitta lugnet och stillheten. Med avslappnande yinpositioner som vi håller en längre stund låter vi bindväven sträckas ut och mjukas upp. Vi släpper taget om spänningar och skapar utrymme för att ta emot de gåvor påskhelgen har att ge.

Flow på långfredagen

Genom dynamiska flöden från hathayogan som synkroniseras med våra andetag frigör vi energi och skapar värme i kroppen. Vi flödar genom solhälsningar, stående positioner, balanser och magstärkande övningar. Höftöppnare, framåtfällningar och bakåtböjningar bjuder in till mer stillhet och skapar utrymme för kontemplation. 

Både klasserna passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Alternativ ges i positionerna så du har möjlighet att anpassa utifrån dina behov.