Workshops & event

Week of Hope

Du väljer om du vill betala 100, 250 eller 500 kr. Alla intäkter går direkt till barncancerfonden.

Barn och cancer hör inte ihop. Anmäl dig till vårt Week of Hope och hjälp oss att samla in pengar så att inga fler barn behöver drabbas av barncancer!

Hathayoga lördag 29/5 kl. 9:00-10:00
Under morgonen kommer Linda att leda dig in i sköna hathaflöden för att väcka kroppen och skapa värme och energi. Vi flödar med andetaget, bygger styrka och avslutar med stretch och avslappning.

Yinyoga söndag 30/5 kl. 9:00-10:15
Under söndagen går vi in i stillheten i sköna yinpositioner guidad av My. Vi håller positionerna lite längre och arbetar med vår bindväv. Yinyoga är en återhämtande och meditativ yogastil som handlar om att stilla kropp och sinne.


Frukostyoga

Datum: 5/6, 12/6 och 19/6
Tid: 9.00-10.30
Lärare: Linda

Pris: 840:- Betalas via faktura

Låt yoga och hälsosamma frukostvanor bli din nya morgonrutin under sommaren!

Under tre lördagar kommer du få lära dig en morgonyogasekvens (60 min) som förhoppningsvis kan bli en ny morgonrutin. Vi utövar en lugn och mjuk yoga där vi sträcker ut och stärker kroppen genom enkla positioner och andningsövningar. Vi utövar liggande, sittande och stående positioner som anpassas efter din förmåga för att skapa balans i kropp och sinne. Efter passet bjuder vi på en ny hälsosam frukost varje vecka för att inspirera till nya kostvanor.

Meddela eventuella allergier i anmälan.


Mediyoga

Datum: 9/6, 16/6 och 23/6
Tid: 19.00-20.00
Lärare: My

Pris: 540:- Betalas via faktura

Till hösten kommer vi erbjuda Mediyoga på studio samadhi. Ta chansen redan nu att prova Mediyoga under tre onsdagskvällar.

Mediyoga är en svensk forskningsbaserad terapeutisk yogaform. Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter Mediyoga igång kroppens självläkande system. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Du kan anpassa alla övningarna efter din förmåga just för stunden. 

Svensk forskning har visat att effekter av Mediyoga bland annat är minskad stress, minskad oro och ångest, minskad smärta, ökad sömnkvalité och sänkt blodtryck. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av Mediyoga.


Yoga och intervallöpning

Datum: 10/6, 17/6 och 24/6
Tid: 19.00-20.15
Plats: Samling vid utegymmet på Dösjebros idrottsplats. Medtag yogamatta och filt.
Lärare: Linda

Pris: 540:- Betalas via faktura

Ta chansen att testa intervallöpning tillsammans med andra! 

Intervallöpning är ett kul sätt att träna för oss som gillar variation. Alla kan delta på sin egen nivå. Du springer eller går så mycket du orkar. Intervaller ger bra effekt på syreupptagningsförmågan och konditionen på kort tid. När du springer tillsammans med andra kan du få pepp och motivation på ett annat sätt än när du ger dig ut själv i löpspåret. Yogans kombination av rörlighet, avslappning och andningsteknik är ett utmärkt komplement till din löpträning. 

Klassen inleds med yogaövningar för att få upp värmen och mjuka upp höfter, lår och ryggrad. Sen går vi tillsammans upp till Karaby backar. Under promenaden använder vi andningstekniker från breathwalken för att förbereda för löpning. Sen springer vi några intervaller upp för backen tillsammans. Efter intervallerna går vi gemensamt ner och använder oss av en andningsteknik för att få ner pulsen och få kroppen att återhämta sig. Passet avslutas med stretchande yogaövningar och avslappning. 


Midsommaryoga med 108 solhälsningar

Datum: Midsommarafton 25/6
Tid: 10.00- ca 12.30
Lärare: My

Pris: 200:- Betalas via faktura

Vi firar midsommaren och sommarens intåg med 108 solhälsningar. Du välkomnas till en vacker och meditativ praktik utifrån dina förutsättningar. 

Du gör solhälsningarna i din egen takt och på ett sätt som fungerar för din kropp. När som helst kan du vila, ta återhämtande andetag eller fylla på med vätska. Talet 108 anses i många traditioner vara heligt. Blir 108 solhälsningar för mycket går det givetvis bra att stanna tidigare.

Ta med egen yogamatta och 9 små stenar eller liknande som du kan flytta 12 gånger för att hålla räkningen. På plats serveras te, vatten och frukt.