Priser

Priserna avser yogaklasser på ordinarie schema och gäller för höstterminen 2021.

KlassHalv termin (8 ggr)Hel termin (16 ggr)Drop-in*
En yogaklass1 400:-2 650:- (5% rabatt)185:-
Två yogaklasser2 240:- (20% rabatt)4 480:- (20% rabatt)I mån av plats kan du gå fritt
på alla ordinarie klasser
Hel termin: vecka 34-50
Halv termin 1 på Mys klasser: 34-42 med uppehåll vecka 36
Halv termin 1 på Lindas klasser: 34-41
Halv termin 2 på Mys klasser: 43-50
Halv termin 2 på Lindas klasser: 42-50 med uppehåll vecka 44

* I mån av plats erbjuder vi drop-in på alla våra klasser. Betalas med Swish på plats.

Avbokning och återbetalning

Anmälan till all yoga är bindande. Behöver du avboka en yogaklass under terminen erbjuder vi dig att ta igen den vid ett annat tillfälle i mån av plats. Detta gäller enbart på klasser i vårt ordinarie schema och inom perioden du betalat för. Du behöver då avboka din plats senast tre timmar innan klassen börjar.

Om du på grund av sjukdom inte kan närvara på studion under perioden du betalat för ber vi om ett läkarintyg som bekräftar detta för att avboka din plats med återbetalning av resterande tillfällen.

Bokningar till hel och halv termin betalas via faktura. Fakturan skickas ut när klassen har fått tre anmälda, därför kan det dröja innan du får din faktura efter att du har bokat dig. Om det en vecka innan terminsstart är färre än tre anmälda på en klass har Studio samadhi rätt att ställa in den. Du blir då erbjuden att delta i en annan klass eller avboka din plats kostnadsfritt.

Studio samadhi har rätt att avboka workshops och event fyra dagar innan utsatt tid om antal anmälda är för få. Då återbetalas hela avgiften.