Hälsorådgivning

Med hälsorådgivning hjälper Linda dig att hitta en väg till hållbar hälsa. Hon erbjuder personliga möten, regelbunden coaching och skräddarsydda program att följa under några veckor.

Hälsorådgivning Linda

Inom medicinsk vetenskap anser man att mer än hälften av all ohälsa numera är livsstilsrelaterad. Vi äter onyttigare, motionerar mindre, sover sämre och stressar mer. Människors beteende styrs av känslor, kunskaper och värderingar. För att kunna göra sunda val och förändra sin livsstil kan man ibland behöva hjälp på traven. Linda är certifierad hälsocoach och arbetar med att höja hälsokompetensen hos sina kunder och hitta livsstilsval som håller i längden när det gäller bland annat kost och motion.

Kontakta Linda för mer information
linda@dharmadosjebro.se


Personlig rådgivning online eller på plats i studion

Linda erbjuder hälsocoaching online eller med fysiska träffar. Vi träffas för att göra upp en personlig plan för dig när det gäller hälsovanor, mindset, kost och träning.

Ett tillfälle x 60 min 700:-
Fem tillfällen x 60 min 3250:-


Onlineprogram med personlig coach

Natural Fitness

6 veckor 1899 kr  

Den här kursen är för dig som vill testa en mer naturlig livsstil. Du får träningsprogram som du kan göra utomhus utan någon speciell utrustning och recept med plantbaserad kost. Allt finns på en plattform online och du kan starta när du vill.


Superstart KBT

12 veckor 4999 kr

Den här kursen förenar kostprogram för viktminskning med KBT. Har du testat de flesta dieter men aldrig lyckats hitta något som håller i längden? I den här kursen kommer du få verktyg att hantera dina känslor kring mat och hur man kan förändra sitt mindset för att skapa nya hälsosamma vanor. Allt material finns på en plattform online och vi ses för gruppsamtal en gång i veckan via Zoom.


Superstart

6 veckor 1899 kr

Den här kursen är för dig som vill gå ner i vikt och bränna fett utan träning. Du kommer få testa god och lättlagad mat som får dig att må bra. Allt finns på en plattform online och du kan starta när du vill.


Formbar Yoga

4 veckor 2299 kr

Den här kursen är till för dig som vill skapa nya rutiner för att få en rörligare kropp och en djupare närvaro. Du får ett program att följa med yogaklasser, andningsövningar, meditationer och hälsosamma recept. Allt finns på en plattform online och du kan starta när du vill.


Kost för ökade resultat och viktbalans

6 veckor 1899 kr

Den här kursen är för dig som redan tränar några gånger i veckan men vill få bättre resultat. Du kommer få lära dig mer om hur du kan öka din prestation och maximera kroppens förbränning. Du kommer få ett kostschema som skapar bästa förutsättningarna för ditt näringsupptag och det ingår kosttillskott som hjälper dig att nå de resultat du vill uppnå. Allt finns på en plattform online och du kan starta när du vill.


Kosttillskott

Maten är alltid grunden för att tillgodose kroppens behov av näringsämnen. Med en varierad och hälsosam kost kommer man långt men ibland kan man behöva komplettera med ett kosttilskott. Har du svårt att veta vilka kosttillskott som du borde tillföra? Boka en hälsorådgivning så gör vi en utvärdering av dina kostvanor tillsammans och sätter upp en personlig plan för dig.

Besök gärna Lindas webshop om du är intresserad av att köpa kosttillskott.